avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interdictie Spania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie Spania

Buna ziua,am o cunostinta caruia in anul 2006 i s-a dat interdictie in Spania pentru 10 ani ,sincer nu stiu din ce cauza.Acum el doreste sa mearga acolo in vizita la baiat si nu stie daca mai are intedictie si poate intra in tara fara probleme.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 17:59, 15 Martie 2015
Recomand sa se intereseze asupra situatiei sale la Ambasada Spaniei din Bucuresti, Str. Aleea Alexandru nr. 43, Sector 1, Bucureşti, 011822, Telefon: 0040-21 318.10.77
Fax: 0040-21 318.10.71
Program de lucru al Cancelariei: luni – joi 08.00-18.30 FREE; vineri 08.00 -1730
E-mail: emb.bucarest@maec.es
Website: www.maec.es/embajadas/bucarest, www.emajadaenrumania.maec.es

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier juridic Olga Dretcaru Olga Dretcaru Buna ziua! Am o intrebare. Eu sunt cetateanca Republicii Moldova si am vaza de resedinta in Chisinau. Am nevoie de cazier juridic din Romania pentru ... (vezi toată discuția)
Vacanta cu pasapot pe nume vechi aandreadiana aandreadiana Buna ziua! urmeaza sa facem cununia civila in data de 1 septembrie, iar pe 5 avem deja biletele sa plecam in vacanta in Egipt. Intrebarea mea este daca exista ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean roman cu cetatean sua hamzaxxxl hamzaxxxl Salut. Am si eu nevoie de ajutor va rog. Eu sunt cetatean roman, iar sotia mea este cetatean american(SUA). Ne-am casatorit religios si dorim sa facem ... (vezi toată discuția)