avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dispozitii de plata PFA catre PF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dispozitii de plata PFA catre PF

Buna ziua,

Sunt PFA si toate platile le fac in numerar. Folosesc contul personal (PF) doar pentru incasarile facturilor emise ca PFA.
Pentru platile/cheltuielie facute de PF pentru PFA sunt necesare dispozitii de plata pentru fiecare in parte sau este acceptata o dispozitie de plata anuala care sa faca balanta?

Cu multumiri, Daniel
ar fi bine sa va ajutati de expertiza unui contabil si astfel nu veti gresi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card pf pentru bunuri pfa ALMC ALMC Buna seara Va rog daca puteti sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarele: Se poate ca o PFA sa achizitioneze un calculator (factura este emisa catre PFA) si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli initiale pfa. BAMariaLavinia BAMariaLavinia Buna ziua! Urmeaza sa deschid un PFA.Cum procedez cu cheltuielile initiale?Registre,stampila,facturier?Trebuie sa depun bani din contul persona (PF) pentru a ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)