avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Perceperea de catre UAT de taxe speciale pentru ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Perceperea de catre UAT de taxe speciale pentru eliberarea in regim de urgenta a unor acte.

Este legala o hotarare a consiliului local prin care s-au instituit unele taxe locale pentru eliberarea in regim de urgenta a unor acte precum; eliberarea unei adeverinte;eliberarea de certificate de atestare fiscala; eliberarea de autorizatii de constructie/desfiintare si altele.?Aceste taxe urmeaza a fi percepute suplimentar fata de cele eliberate in regim normal.Nu am vazut asa ceva in ord,839/2009 de aprobare a N.M de aplicare a L.50/1991

Alte discuții în legătură

Demolare casa mine58 mine58 Buna ziua , Am mostenit o casa batraneasca si as dori sa o demolez, sa construiesc alta noua . Ce documente imi tebuie ca sa o demolez si care sunt taxele ... (vezi toată discuția)
Taxa autorizatie de construire andr33apn andr33apn Buna ziua, Cum se calculeaza/interpreteaza taxa pentru autorizatia de construire in virtutea art.267, alin.(8) \" Taxa pentru eliberarea autorizaţiei de ... (vezi toată discuția)
Este legala concesionarea unui teren in litigiu? eugen82 eugen82 Speta este urmatoarea: Am chemat primaria (sectorul prin primar) in judecata pentru desfiintarea abuziva a unei constructii autorizate aflate pe domeniul ... (vezi toată discuția)