avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinii si cainele
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinii si cainele

Buna seara! Am un vecin care sta deasupra mea si care si-a luat un caine de curand. Ziua nu m-ar deranja ca latra, desi se aude destul de tare, mai deranjant este seara sau noaptea cand il scoate la plimbare si latra tare, la plecare sila sosire. Si asta se intampla dupa ora 22. Ce pot face ? Cui trebuie sa ma adresez? Politia poate rezolva ceva? Sau nu se amesteca?
Cel mai recent răspuns: octavian41 , utilizator 16:09, 13 Martie 2015
De regula problemele curente care apar intre vecinii ce locuiesc in blocuri de locuit in comun,trebuiesc solutionate amiabil,cu intelepciune si cu toleranta
Initial este de preferat sa contactati direct vecinul in discutie sa ii explicati nemultumirea dvs
Daca vecinul este reticent puteti apela la presedintele de asociatie de proprietari
sa se implice pentru solutionare
ynocentta a scris:

..................
Daca vecinul este reticent puteti apela la presedintele de asociatie de proprietari
sa se implice pentru solutionare

Doamna, chiar sunteti convinsa ca presedintele se poate implica intr-o asemenea chestiune?
Acesta are cu totul alte atributiuni si sarcini in fisa postului nu sa impace proprietarii pe chestii dintr-astea. O fi avand el saracul ceva autoritate in parohie, dar pe domnul cu catelul il cam doare le tenisi de autoritatea presedintelui....
.................
Eu zic sa reclame in scris la sectia de politie de care apartine, ori de cate ori este cazul, pana la solutionare - si chiar sa specificati acest lucru celui care vine sa constate reclamatia dvs., apoi, vedeti poate nu sunteti numai dvs. aflat in aceasta situatie, mai luati-va niste vecini ca aliati, aveti mai multe sanse sa scapati de stres...
Va multumesc pentru sugestii . Am sa incerc amiabil si daca nu se poate ,incercam la sectia de politie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu cainele vecinei cme2097 cme2097 Buna ziua, avem o problema foarte mare cu vecina de sub noi. Aceasta detine un caine de talie mica, pe care obisnuieste sa-l lase incuiat in apartament. ... (vezi toată discuția)
Detinere animale de companie kronky kronky Am un catel,iar vecina face mereu reclamatii si platesc amenzi!Cum pot sa ma apar?nu mi s-a raspuns. (vezi toată discuția)
Crestere caini la curte csmky csmky mi-am construit o casa undeva la tara, dorindu-mi sa am parte de linistea si tihna la care am visat din totdeauna inpreuna cu familia. acum, cand in mai putin ... (vezi toată discuția)