avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Plata chiriei specificate in contract, mai mica decat ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Plata chiriei specificate in contract, mai mica decat cea reala

Am incheiat un contract de inchiriere cu proprietarul unui spatiu comercial pe o per de 2 ani si suma de 500 lei, dar in realitate ii dau 2000 lei. De luna viitoare dk ii dau doar suma specificata in contract, ma poate da afară?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:47, 12 Martie 2015
Depinde ce scrie in contract. Oricum, buna atitudine, n-am ce zice. Pur rromaneasca!
geoeric a scris:

Am incheiat un contract de inchiriere cu proprietarul unui spatiu comercial pe o per de 2 ani si suma de 500 lei, dar in realitate ii dau 2000 lei. De luna viitoare dk ii dau doar suma specificata in contract, ma poate da afară?

va dati seama ca viata lunga nu veti mai avea in spatiul respectiv plus vizite frecvente din partea autoritatilor, daca proprietarul vrea sa va excluda din acel loc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie contract de inchiriere vioavram vioavram cum pot recupera garantia unui contract de inchiriere spatiu daca proprietarul refuza sa o dea inapoi pe motiv ca am distru spatiul si imi calculeaza 200 ron o ... (vezi toată discuția)
Modalitate de utilizare a spatiului comun laurstanga laurstanga Buna ! In blocul in care locuiesc din 2008, subsolul este ocupat de catre un singur proprietar de apartament de la etajul 1, care spune ca, de-a lungul anilor, ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial andreea290584 andreea290584 Buna ziua, Doresc o lamurire cu privirea la inchirierea unui spatiu comercial. Contractul de inchiriere a unui spatiu comercial este semnatde ambele parti, ... (vezi toată discuția)