avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract inchiriere spatiu comercial

Buna ziua,

Doresc o lamurire cu privirea la inchirierea unui spatiu comercial. Contractul de inchiriere a unui spatiu comercial este semnatde ambele parti, dar este specificat in contract ca predarea spatiului sa fie la data de 1 iulie. Am achitat o suma pentru prima luna plus garantia. Acum doresc sa renunt la spatiul respectiv. Proprietarul nu doreste sa imi inapoieze toti banii. Vrea sa imi dea doar garantia. Ce sanse am sa recuperez toti banii? Deci spatiul trebuia sa imi fie predat in baza unui proces verbal incepand cu data de 1 iulie 2017. Este valabil contract din momentul semnarii sau incepand cu data in care imi va fi predat spatiul?

Va multumesc,
Andreea!
Cel mai recent răspuns: andreea290584 , utilizator 19:31, 8 Iunie 2017
Va rog un raspuns... Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz restituire garanție Mimosa21 Mimosa21 Bună ziua. Anul trecut am închiriat un spațiu comercial pe firma mea pe un termen de un an de zile de la o alta firmă a cărei proprietate este spațiul ... (vezi toată discuția)
Garantie contract de inchiriere vioavram vioavram cum pot recupera garantia unui contract de inchiriere spatiu daca proprietarul refuza sa o dea inapoi pe motiv ca am distru spatiul si imi calculeaza 200 ron o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract sergiu12345 sergiu12345 Buna ziua! Am un contract de închiriere semnat in luna Martie a anului trecut pentru un spațiu comercial cu termen de predare Iunie-Iulie, odată cu ... (vezi toată discuția)