avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt tata, dar concubina nu imi permite sa imi vad ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt tata, dar concubina nu imi permite sa imi vad copilul

Buna ziua, numele meu este Ionut Maricu, si in anul 2014, am devenit tata cu concubina mea, cu care traiam de 4 ani. Am recunoscut copilul de buna voie pe numele meu, si toate au fost bune pana acum 2 saptamani, cand concubina impreuna cu mama ei mau dat afara din casa unde sta si copilul meu. De atunci ea nu ma lasa sa imi vizitez copilul, si sa aflu cum este. Intrebarea mea este cum pot face sa imi vizitez copilul, si sa ma pot implica in cresterea lui.
Cel mai recent răspuns: eu57 , utilizator 07:41, 25 Martie 2015
Trebuie sa faceti o actiune pentru stabilirea unui program de vizita.
Inainte sa o actionati pe concubina dvs in instanta, incercati sa va intelegeti cu ea, poate stabiliti un program impreuna consfintit la notar.
Este important sa faceti parte din viata copilului dvs. in primele luni/ani din viata, iar un proces de stabilire program vizita chiar si pe calea ordonantei presedintiale (fond+apel) dureaza in cel mai fericit caz un an de zile.
daca nu va intelegeti doar prin instanta puteti rezolva problema
Si in acest caz sunteti un tata de toata lauda daca vreti si doriti neaparat si va preocupa sa va cresteti propriul copil . In urma cu 2 saptamani , ganditi-va atent care a fost neintelegerea dintre dumneavoastra si concubina de nu va mai lasa sa va traiti viata alaturi de copil . Incercati sa reparati cumva teoria gresita si sa ajungeti la o intelegere amiabila cu concubina si mama ei . Bafta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire program de vizitare minor karmy karmy Buna seara. Va rog mult sa mi da-ti un raspuns urgent daca este cineva on line. La ora 6 tatal copilului meu a venit si l-a luat conform hotararii ... (vezi toată discuția)
Concubinaj cu probleme levis27 levis27 Buna seara. Am si eu o intrebare la Dumneavoastra. De aproximativ 3-4 anii traiesc intr-un concubinaj , din care a rezultat o fetita de varsta 1 an si 7 luni. ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului in concubinaj Radu190 Radu190 Salut,numele meu e Radu si am o intrebare dacă poate raspunde cineva . Va explic cum pot aceasta problema. Am trăit intr.o relatie de concubinaj din care ... (vezi toată discuția)