Buna ziua, numele meu este Ionut Maricu, si in anul 2014, am devenit tata cu concubina mea, cu care traiam de 4 ani. Am recunoscut copilul de buna voie pe numele meu, si toate au fost bune pana acum 2 saptamani, cand concubina impreuna cu mama ei mau dat afara din casa unde sta si copilul meu. De atunci ea nu ma lasa sa imi vizitez copilul, si sa aflu cum este. Intrebarea mea este cum pot face sa imi vizitez copilul, si sa ma pot implica in cresterea lui.
Inainte sa o actionati pe concubina dvs in instanta, incercati sa va intelegeti cu ea, poate stabiliti un program impreuna consfintit la notar.
Este important sa faceti parte din viata copilului dvs. in primele luni/ani din viata, iar un proces de stabilire program vizita chiar si pe calea ordonantei presedintiale (fond+apel) dureaza in cel mai fericit caz un an de zile.
Si in acest caz sunteti un tata de toata lauda daca vreti si doriti neaparat si va preocupa sa va cresteti propriul copil . In urma cu 2 saptamani , ganditi-va atent care a fost neintelegerea dintre dumneavoastra si concubina de nu va mai lasa sa va traiti viata alaturi de copil . Incercati sa reparati cumva teoria gresita si sa ajungeti la o intelegere amiabila cu concubina si mama ei . Bafta .