avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Am primit de la Primaria din comuna o adresa prin care un angajat al firmei noastre are o amenda de 1688.60 lei. Am sunat la Primarie si m-i sa spus sa-i virez din salariu o treime din suma .
Cum se procedeaza ( sunt obligata sa-i virej eu bani ca si angajator?)
Daca da, cum se opereaza in stat ( luncrez in Saga) , la ce salariu se raporteaza .
Aceasta suma o impart pe 3 luni?
Va multumesc #-o
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:07, 13 Martie 2015
Da, aveti aceasta obligatie. Nu pe 3 luni, o treime din salariu pana cand se stinge datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe venit carabas_vlad carabas_vlad Buna ziua, In urma cu ceva ani am facut un credit de nevoi personale pentru un prieten..creditul neachitat de el a ajuns la KRUK si executat silit cu eecutor ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului pe casa conditionata de plata amenzii executate silit de firma de recuperare MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Aceasta este una dintre probleme cu care va retin atentia. In 2011, fiul meu a fost amendat in 2001 pentru ca nu avea rovigneta. Cum-necum nu a ... (vezi toată discuția)