avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Unde platesti o executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Unde platesti o executare silita

Debitorul unei obligații de plata pentru servicii de utilități, a fost chemat în judecata si obligat la plata sumelor restante. Sentința a fost înaintata unui birou de executor judecătoresc investita de către acesta și sa început executarea (poprire salariu ...). Acum debitorul în mod voluntar vine la furnizor sa achite sumele...
Ce pot face? Ii iau bani? In timpul asta debitorul consuma și creeaza noi restante.
In speța de fata, unele opinii susțin ca furnizorul nu are voie sa încaseze cv. din Sentință și ca toate plățile trebuiesc făcute prin executor.

Cu respect,
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , utilizator 10:47, 13 Martie 2015
platile se vor face intr-un cont al executorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemarea in judecata a unei persoane fizice pentru validare poprire o datorie totala a asociatiei de proprietari catre un furnizor de energie termica constantinlaura constantinlaura proprietar apartament , in luna iunie am primit o infiitare poprire de la un executor judecatoresc in care mi se cerea sa indisponibilizez o suma foarte mare ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentare floridemar floridemar Buna seara! Va supun atentiei urmatoarea speta: am divortat de curand si am un copil pentru care fostul sot va trebui sa plateasca 1/4 din salariu ca pensie ... (vezi toată discuția)
Poprire persoana fizica fara restante pentru datoriile asociatiei elenadrg elenadrg Buna ziua Asociatia noastra de proprietari are o datorie mai veche catre un furnizor de utilitati. Am primit o adresa de infiintare a popririi pe numele meu, ... (vezi toată discuția)