Buna ziua. Am cumparat o locuinta pe 29.11.2014 si cand am incheiat actele la notar , doamna notar nu ne-a cerut adeverinta de la Cez cum ca sunt achitate datoriile, decat a specificat in contract, citez"Vanzatorul declara ca la data vanzarii imobilului nu are datorii catre Cez Vanzare ,iar cumparatorul se obliga sa achite eventualele datorii catre Cez Vanzare". Am mers in luna decembrie sa trecem partida pe numele nostru si ni s-a spus de la Cez ca vanzatorii au de achitat 2 facturi, una in valoare de 350 lei si una in valoare de 750 lei. Am incercat sa luam legatura cu vanzatorii si acestia nu vor sa-si achite datoriile. Am achitat noi factura in valoare de 350 lei de frica sa nu ne fie sistat curentul electric. In luna februarie a venit factura de regularizare pentru perioada 07.08.2014-03.02.2015 in valoare de 1440 lei. I-am contactat din nou si refuza in continuare sa isi achite datoriile. Citirea contuarului nu am facut-o impreuna cu ei deoarece nu ne-au predat cheile la adresa imobilului,dar am facut o citire impreuna cu 2 martori. Intrebarea mea este:Pot sa prezint un proces verbal la Cez vanzare cu citirea semnat de mine si cei 2 martori? Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie? Va multumesc!
Trebuia sa fie prezentat si stipulat in contract atat copie dupa ultima factura cat si indexul la data cumpararii, asa cum ati scris va asumati eventualele datorii si v-ati obligat sa le platiti conform contractului.
Cez romania
ildor64
Buna ziua.
O problema cu CEZ Romania
In luna noiembrie am fost deconectat de la reteaua de alimentare cu energie electrica.
Pentru factura de recalculare ... (vezi toată discuția)