avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reîncadrare dupa schimbarea locului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reîncadrare dupa schimbarea locului de munca

O persoana care a fost incadrata pe postul de supraveghetor de noapte din data de 04.05.2005, la controlul periodic de catre medicul de intreprindere a fost gasit inapt pentru a lucra noaptea in data de 28.04.2014. Avand in vedere ca postul de supraveghetor de noapte este de a supraveghea copii cazati in internat noaptea, persoanei i s-a propus un post de ingrijitor scoala (post care era vacant temporar), iar ca urmare a acceptului sau s-a transferat pe post de ingrijitor scoala.
Acum, in 11.03.2015, alt medic de intreprindere îi dă acceptul de a lucra noaptea.
Persoana solicita reincadrarea pe postul de supraveghetor de noapte (post care este ocupat pe perioada determinata de alta persoana).
Se poate reincadra pe postul de supraveghetor de noapte? Trebuie organizat concurs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 13 Martie 2015
Daca postul a fost ocupat , nu mai are cum sa revina la acel loc de munca decat daca in organigrama insitutiei exista un post vacant si va fi admis la concursul pentru ocuparea acelui loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual Dan C- tin Dan C- tin In prezent ocup un post de muncitor I electrician la o scoala, post finantat de catre Consiliul Local . Am ocupat acest post in urma unui concurs organizat de ... (vezi toată discuția)
Treapta de salarizare moonIka moonIka Sunt supraveghetor de noapte la caminul unui liceu. Pentru aceasta functie sunt necesare , doar, studii gimnaziale la angajare. Va rog sa-mi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)