avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua asi dori sa aflu si eu cateva informatii plecand de la urmatoarele:bunica are o casa la tara care incearca sa faca un act de vanzare cumparare,dar ea nu are nici un act la acea casa,adica casa este a ei dar nu are cartea funciara nici cadastru nu are nimic doar un titlu de propietate a pamantului intravilan.in situatia de fata ce este de facut.
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 00:20, 14 Martie 2015
Trebuie facute acte pe casa (in baza unor documente, declaratii, hartie de la primarie cum ca a achitat impozite ani la randul, etc), cadastru si intabulare la cf. Apoi se poate face act de vanzare la notar.
Un topometrist rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar sau nu? daniel26101980 daniel26101980 Buna ziua! Am cumparat un teren in extravilan cu deschidere la stradă de 10.2ml. Fostul proprietar a facut cadastru și cartea funciară, a afisat oferta de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare teren iulia bumbu iulia bumbu Am titlu de proprietate a unui lot de pamant intravilan, am cadastru facut la el , intrebarea mea este ce acte imi mai trebuiesc pentru a-l putea vinde (vezi toată discuția)
Vanzare de bun imobiliar dubla miramrbl miramrbl Am cumparat in 1996 10 hectare de pamant extravilan , care a fost trecut la primarie si pe care am platit impozit . Pamantul a fost vandut acum o saptamana ... (vezi toată discuția)