avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Stabilire venit net impozabil II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Stabilire venit net impozabil II

Buna seara!As dori sa ma lamuriti daca la stabilirea venitului net impozabil la o intreprindere individuala valoarea stocului de marfa la 31.12 se considera cheltuiala nedeductibila chiar daca este platit. Va multumesc!

Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2015
ContSters232561, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters232561 , utilizator 20:51, 13 Martie 2015
Nu. Va redau din codul fiscal art. 48 Reguli generale de stabilire a venitului net anual din activităţi independente, determinat în sistem real, pe baza datelor din contabilitate
(1) Venitul net anual din activităţi independente se determină în sistem real, pe baza datelor din contabilitate, ca diferenţă între venitul brut şi cheltuielile deductibile efectuate în scopul realizării de venituri cu excepţia situaţiilor în care sunt aplicabile prevederile art. 49 şi 50.
nici in anul 2011 nu se calcula asa?va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce reprezinta venitul net anual al unei intrep indiv.? dorelpetru dorelpetru Ce se intelege prin Venit net anual, al unei pfa ?Toate veniturile sunt venituri brute din care se scad cheltuielile si ramane un profit (daca ramane!).Venitul ... (vezi toată discuția)
Adaug stocul la baza de impozitare? ismi3ismi ismi3ismi Contabilul pe care il am,pt CALCUL PROFIT, a scos VEniturile totale pe o lista si Cheltuielile totale deductibile pe o alta lista si a calculat cu programul pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor- intreprindere individuala sub_bass2002 sub_bass2002 Daca ma poate sa ajuta cineva, va rog cat mai repede. Am o intreprindere individuala, un cabinet veterinar. Am cumparat niste medicamente pe care am trecut la ... (vezi toată discuția)