Buna seara, am un prieten care a facut o fapta care nu ii sta in fire. Ia luat telefonul unei fete, prejudiciu care s-a recuperat tocmai de la cel care i la luat. Respectivului i s-a dat arest la domiciuliu timp de 3 luni dupa care i s-a mai prelungit cu inca aproape o luna. Momentan inca este in arest la domiciliu pana pe 19 martie 2015 cand s-ar da pronuntarea la acest caz. Ideea este ca el si-a recunoscut fapta, este la prima abatere,si-a cerut iertare in fata persoanei talharite, are cazierul curat, are loc de munca stabil. Intrebarea este s-ar putea ca instanta sa fie indulgenta si sa ii dea in libertate eventual sub control judiciar ? Multumesc.
Cu o intarzaiere de o zi, astazi i sa dat raspunsul favorabil. I sau dat 2 ani cu suspendare si 80 de zile munca in folosul comunitatii. De asemena se afla sub supravegherea Serviciului de Probaţiune Bucureşti timp de 3 ani.
Parchetul are termen 10 zile de la data pronuntarii verdictului. Avocatul ia comunicat ca avand in vedere ca a avut cazierul curat, sunt slabe sanse sa se faca apel la decizia luata de judecatorie. O sa va tin la curent. Toata stima....
Droguri
Rrrr555
Am fost Arestat timp de 1luna jumătate după care m-au pus sub arest domiciliat prin înlocuirea măsuri preventive .
Am fost 7persoane prinse ca ... (vezi toată discuția)
Furt calificat
acesia
buna ziua..am j eu un prieten care cazieru lui este curat nu mai are antecedente,a furat de la un peco 210 litri d motorina,la prins marfa sa recuperat patronu ... (vezi toată discuția)