avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boala

Buna ziua am un prieten ( om in vasta ) care are pensie de boala si vrea sa va intrebe dece unii oameni au primit pensia marita iar el a primit doar 38 de roni la pensia lui pensie de handicap ,in cazul lui este o bola ce nu poate sa munceasca .Iar unii oameni au primit de 2 ori pensia ca exemplu de la 600 la 1200 de roni iar la el de la 380 i-a dat 418 roni unde este dreptatea in cazul lui .Va rog sa-mi spuneti dvs va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Modificare salariu in cartea de munca ramona_stoenescu@yahoo.com ramona_stoenescu@yahoo.com Buna ziua! Am fost angajata la 01.10.2008 cu Conventia 80, incadrare tineri absolventi cu salariul de incadrare de 1080 RON. La 01.01.2009 s-a facut majorarea ... (vezi toată discuția)
Drepturile omului kristi kristi Toti oamenii sunt egali, fie ca ei au o boala, un handicap sau sunt sanatosi. De la acest principiu voi pleca. Intebarea e ce sanse de reusita am daca ... (vezi toată discuția)
Intrebare - expertiza medico-legala bolnav schizofrenie paranoida iulia43 iulia43 Am un prieten si are probleme cu fosta lui sotie de care este divortat de 2 ani.Copii nu a avut cu ea dar cand s-au casa torit ea era bolnava de schizofrenie ... (vezi toată discuția)