avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cod boala K74
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cod boala K74

buna .ziua.va rog sa mi spuneti codul de boala K74 in ce grad de handicap se incadeaza...AM facut contesttatie si de la grav accentuat. ok .si acum si mai mult ia dat mediu...va rog sa ma lamuriti.. unde se incadreaza .e vorba de copilul meu care e suferind cu fibroza hepatica congenitala.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionel69 , utilizator 16:17, 14 Martie 2015
Interventie moderator:
:rtfm:

1. Nu e nevoie sa repetati intrebarea sau sa reveniti cu alt topic pentru aceeasi problema (chiar daca v-ati deschis alt cont).

2. Cand cineva va sti raspunsul la intrebarea dvs. il va posta aici.

3. Trebuie numai sa aveti rabdare, este sfarsit de saptamana si multi dintre noi nu suntem pe forum.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Martie 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
ok multumesc .astept

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt o persoana cu handicap accentuat. am băgat un dosar la casa de pensii ptr.o pensie de invaliditate si mi l-au respins, ca cică nu as fi bolnava așa de rau alexandra_campeanu alexandra_campeanu Ma pot angaja, daca sunt persoana cu handicap accentuat definitiv? Am 41 ani, am un copil in întreținere si o indemnizație mica de 272 lei? Mi se va tăia ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si incadrare in grad de handicap in acelasi timp geanina_Prv geanina_Prv Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Tatal meu in varsta de 52 ani are mari probleme de sanatate, respectiv sufera de scleroza multipla, ... (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)