as dori cateva lamuriri intr o situatie destul de delicata
in urma cu ceva timp, m am casatorit in orasul de domiciliu al sotiei,datorita unor neintelegeri din familia mea,am preferat sa oficiem cununia acolo,urmand ca,dupa o perioada de timp,sa ne mutam in orasul de unde provin,unde detin si locuinta,proprietate personala
ulterior,dupa ce a vazut actul de casatorie,sotia mea si schimbat decizia si intelegerea initiala,invocand tot felul de pretexte,care mai de care mai ciudate,urmarind de fapt ca eu sa ma mut la ea,iar casa mea sa o scot la vanzare
problema nu este cine unde se muta,problema este ca,are un anturaj care o influenteaza negativ,de fiecare data,nepunand casnicia pe primul loc,ne am separat,iar eu intentionez sa divortez,ea nu este deacord absolut deloc,deci calea amiabila nu este posibila in cazul meu,mai ramane instanta,doar ca certificatul de casatorie este la ea si refuza sa mi l dea
in aceste conditii,cum as putea sa procedez ?
pot fi acuzat de parasirea caminului conjugal,(ceea ce intentioneaza doamna)daca s a efectuat casatoria in orasul unde ea sta cu chirie,iar domiciliul meu stabil este in alt oras?
va multumesc