avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot refuza martorul propus in proces de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot refuza martorul propus in proces de divort

Am caliatea de parat in proces de divort , iar martorul propus de reclamanta nu cred ca poate avea aceasta calitate , acesta avand interese la reclamanta si in plus de aceasta nici relatia dintre mine si aceasta persoana nu este o relatie cordiala . Pe ce acte
ma pot baza ca sa am posibilitatea de a-l refuza?
Cel mai recent răspuns: Fatu Lucian , utilizator 08:56, 19 Martie 2015
multumesc mult de tot
Si daca pot demonstra ca exista o relatie de interese intre martora si reclamanta ?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un reclamant intro cauza civila poate sa fie martor intr-un proces penal? ILDIKO KALAMAR ILDIKO KALAMAR Am acesta speta: Un reclamant E.C. intrun proces civil cu pretentii cu IC poate sa fie acceptat ca martor al acuzarii intr-un proces penal al lui IC? (vezi toată discuția)
Inlocuire martor in cadrul unui proces civil anonim99 anonim99 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat, privind urmatoarea situatie : - intr-un [b]proces civil[/b] privind niste [b]imobile[/b], reclamantul se ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc dusmania martorului? aidu aidu Am aflat ca martorul care a fost audiat e in relatii de dusmanie cu mine. Cum invoc dusmania in fata instantei.... ulterior audierii martorului? Formulez o ... (vezi toată discuția)