avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum dovedesc dusmania martorului?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum dovedesc dusmania martorului?

Am aflat ca martorul care a fost audiat e in relatii de dusmanie cu mine.

Cum invoc dusmania in fata instantei.... ulterior audierii martorului?
Formulez o cerere de probatorii, pt a dovedi chestiunea litigioasa incidentala a dusmaniei martorului?!
Cel mai recent răspuns: MariaPricop1988 , utilizator 00:54, 26 Octombrie 2020
Buna seara!

Da, Probati dusmania prim orce mijloc si cereti nulitatea declaratiei martorului.

Cu stima.
Intervin si eu aici... se poate demonstra dusmania pe baza unor scurte conversatii pe mesaje de grup ? Inscrisuri neoficiale, cateva cuvinte spuse la suparare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot refuza martorul propus in proces de divort Fatu Lucian Fatu Lucian Am caliatea de parat in proces de divort , iar martorul propus de reclamanta nu cred ca poate avea aceasta calitate , acesta avand interese la reclamanta si in ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca, martor alinotti alinotti Sunt intr-un proces de litigiu de munca. Am fost angajat de o firma, firma1, si apoi detasat la alta firma, firma2. Cum rezulta logic sunt in proces de ... (vezi toată discuția)
Ajutor cu privire la administrarea probelor Cristina1974 Cristina1974 Am depus cerere de probatorii in instanta, intr-un dosar penal si am cateva nelamuriri la care va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. 1. La primul ... (vezi toată discuția)