avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA - Declaratia 088
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA - Declaratia 088

Fiul meu a infiintat o societate care are obiect de activitate transport intern si international de marfuri.A avut nesansa sa infiinteze aceasta firma la 1 feb anul acesta exact cand s-a modificat legea privind tva.Din 1 februarie tot completam declaratia 088 si tot primim aviz negativ deoarece mi se spune in negatia ca finantele suceava au ajuns la concluzia ca :nu se justifica intentia si capacitatea de a desfasura activitate economica potrivit art7 alin2 lit b din opanaf 17/2015.Ma poate indruma cineva unde sa ma adresez?fiul meu are 24 ani a mai lucrat anterior vreo 5 luni ca sofer de tir pe comunitate.Problema cea mai grava este ca si`a luat tir in lesing pe societate unui cumnat si nu poate desfasura activitate extracomunitar deoarece nu i se aproba tva si se apropie scadenta la banca.

Alte discuții în legătură

Inregistrare platitor de tva de la infiintare srl ilenuca ilenuca Fiul meu a infiintat o societate care are obiect de activitate transport intern si international de marfuri.A avut nesansa sa infiinteze aceasta firma la 1 ... (vezi toată discuția)
Firma platitoare de tva ilenuca ilenuca a`si dori daca stie cineva daca in alte judete decat suceava s`a aprobat la vreo firma sa se inregistreze in scpo tva La suceava de la 1 februarie de cand s`a ... (vezi toată discuția)
Formular 088 ilmir1 ilmir1 bun ziua Anul trecut am schimbat administratorul firmei adica nu mai este sotia sunt eu. Astazi am primit de la ANAF o notificare ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)