avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrare platitor de tva de la infiintare srl
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrare platitor de tva de la infiintare srl

Fiul meu a infiintat o societate care are obiect de activitate transport intern si international de marfuri.A avut nesansa sa infiinteze aceasta firma la 1 feb anul acesta exact cand s-a modificat legea privind tva.Din 1 februarie tot completam declaratia 088 si tot primim aviz negativ deoarece mi se spune in negatia ca finantele suceava au ajuns la concluzia ca :nu se justifica intentia si capacitatea de a desfasura activitate economica potrivit art7 alin2 lit b din opanaf 17/2015.Ma poate indruma cineva unde sa ma adresez?fiul meu are 24 ani a mai lucrat anterior vreo 5 luni ca sofer de tir pe comunitate.Problema cea mai grava este ca si`a luat tir in lesing pe societate unui cumnat si nu poate desfasura activitate extracomunitar deoarece nu i se aproba tva si se apropie scadenta la banca.
Cel mai recent răspuns: ilenuca , utilizator 17:06, 29 Martie 2015
Cu siguranta va adresati tot ANAF. Sa va explice de ce vi se refuza inregistrarea. Nu vad ce anume ii conditioneaza desfasurarea de transport intra si extracomunitar de inregistrarea la TVA.
nu`mi dau nici un raspuns clar.mi se spune ca aceste declaratii merg la rm valcea si de acolo vine raspunsul,ei numai mi`l transmit.incep sa depun iar declaratia si in luna aprilie poate am mai mult noroc ca in martie l`am depus de 5 ori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva - declaratia 088 ilenuca ilenuca Fiul meu a infiintat o societate care are obiect de activitate transport intern si international de marfuri.A avut nesansa sa infiinteze aceasta firma la 1 feb ... (vezi toată discuția)
Firma platitoare de tva ilenuca ilenuca a`si dori daca stie cineva daca in alte judete decat suceava s`a aprobat la vreo firma sa se inregistreze in scpo tva La suceava de la 1 februarie de cand s`a ... (vezi toată discuția)
Formular 088 ilmir1 ilmir1 bun ziua Anul trecut am schimbat administratorul firmei adica nu mai este sotia sunt eu. Astazi am primit de la ANAF o notificare ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)