avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firma platitoare de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firma platitoare de tva

a`si dori daca stie cineva daca in alte judete decat suceava s`a aprobat la vreo firma sa se inregistreze in scpo tva La suceava de la 1 februarie de cand s`a modificar legea nu i s`a aprobat nici unei firme acest lucru.In negatia pe care am primit`o scrie:,,nu se justifica intentia si capacitatea de a desfasura activitate economica potrivit art7 alin(2)lit (b)din OPANAF 17/2015,MA POATE AJUTA CINEVA SA STIU DE FAPT CE INSEAMNA ACEST LUCRU?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:32, 12 Martie 2015
Si in Bucuresti au inceput sa fie respinse aceste inregistrari in scopuri de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva - declaratia 088 ilenuca ilenuca Fiul meu a infiintat o societate care are obiect de activitate transport intern si international de marfuri.A avut nesansa sa infiinteze aceasta firma la 1 feb ... (vezi toată discuția)
Inregistrare platitor de tva de la infiintare srl ilenuca ilenuca Fiul meu a infiintat o societate care are obiect de activitate transport intern si international de marfuri.A avut nesansa sa infiinteze aceasta firma la 1 ... (vezi toată discuția)
Formular 088 ilmir1 ilmir1 bun ziua Anul trecut am schimbat administratorul firmei adica nu mai este sotia sunt eu. Astazi am primit de la ANAF o notificare ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)