avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat performanta energetica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat performanta energetica

Buna ziua ,

Ce documentatie este necesara pentru obtinerea CPE penru un imobil independent construit si intabulat .
Actul de prooprietate al cladirii este "inscrierea de intabulare a constructiei " ,impreuna cu actul de cumparare al terenului pe care este amplasata?

Va mutumesc pentru raspunsurile ce le voi primi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 15 Martie 2015
Certificatul de performanta energetica: Cum poti obtine documentul si cat te costa?
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act doveditor proprietate imobil Tarana Tarana Deci eu am cumparat un teren ,am obtinut autorizatie de construire ,am construit imobil si l-am intabulat la cadastru . Care este actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Probleme ? - omisiune in extras de cf: casa fara certificat de performanta energetica ? muraruelena muraruelena Am cumparat un teren cu o casa. Notariatul la care am facut actul de vanzare-cumparare mi-a dat actele de la OCPI. In Incheierea /OCPI - se scrie ca eu am ... (vezi toată discuția)
Lntabularea unei constructii noi Fat-Frumos Fat-Frumos Am o casa noua ridicata in regie proprie si cu autorizatia de constructie expirata din 2011(cea de pe parter). Am ridicat mansarda fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)