avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimba cod caen SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimba cod caen SRL-D

Buna ziua!
Am deschis anul trecut un SRL-D si am ales 5 coduri caen.Acum dupa 1 an de la infiintare as dori sa schimb o activitate secundara si sa trec alt cod caen.Am fost la RegCom si au spus ca ma costa 800 - 1000 lei...Este adevarat?De ce asa mult?Cu banii astia deschid alta.

Ma poate ajuta cu un sfat ceva?
Cel mai recent răspuns: PARVUROXANA , utilizator 11:12, 15 Martie 2015
Nu trebuie sa schimbati activitatea secundara ci doar sa completati cu un cod caen nou .
Costurile sunt pana in 400 lei.Redactati documentele si mergeti cu ele redactate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen LaurentiuAsaftei LaurentiuAsaftei Buna seara, Astazi am inceput procedurile in a-mi deschide un SRL-D. Dupa cum bine stiti, se pot alege doar 5 coduri CAEN cu exceptia comercializarii de ... (vezi toată discuția)
Ce costa mai putin:schimbare sediu social sau adaugare sediu secundar? beasan beasan Buna ziua Am 2probleme: 1.as dori sa deschid un bar de karaoke,in alt oras decat unde se afla sediul firmei.Eu am punct de lucru deschis in orasul ... (vezi toată discuția)
Cod caen militarupetru militarupetru Buna ziua, Detin un srl si as dori adaugarea unor coduri Caen pentru deschiderea unui magazin it (reparare si comercializare de produse it). Cat costa ... (vezi toată discuția)