avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RATE BANCI neplatite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RATE BANCI neplatite

Buna ziua
Ce poate sa faca o persoana care are un credit pentru un apartament din 2005. Acea persoana, de 4 ani este pensionara pe caz de boala cu o pensie de 450 lei. Banca a vandut zilele astea apartamentul, dar a mai ramas de plata o suma de 10000 de euro. Din cate am inteles banca ii va pune oprire pe 1/4 din pensie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:46, 15 Martie 2015
Poprirea va fi de 1/3, iar pt ca pensia e mai mica decat salariul minim net pe ec, poprirea se pune pe ce depaseste jumatate din salariul minim net.
pe scurt, i se va retine 29 de lei.
daca mai are si alte bunuri, pot fi si ele vandute in cadrul executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire gambino90 gambino90 Salut! un unchi de al meu a contractat un card de cumparaturi, acum ceva timp, pe care nu l-a achitat, incepand sa plateasca de 5 luni incoace cate 100 RON. ... (vezi toată discuția)
Restante banci andrrea andrrea Buna seara, imi cer scuze pentru deranj, am o problema si daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. In anul 2008 am contractat un imprumut la o banca, in ... (vezi toată discuția)
In cat timp de la neplata abonamentelor de tel mobila se pune poprirea? cetateanulanonim cetateanulanonim Bun gasit!Am avut trei abonamente la telefonie mobila,nu conteaza detaliile,ideea e ca dupa ce le-am platit cateva luni a intervenit o problema financiara si ... (vezi toată discuția)