avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Problema indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Problema indemnizatie CCC

Buna seara, in urma nasterii am intrat in CCC pe perioada de 2 ani, am primit indemnizatie timp de 23 de luni dupa care am inceput serviciul pt ca sotul a renuntat la acea luna de concediu, pana aici toate bune. Sotul a fost la casa judeteana de pensii si asig soc si a depus cererea de renuntare la concediu cu 70 de zile inainte(se cere sa se mearga cu 60 de zile inainte)primeste nr de inregistrare, toate bune si frumoase, incep serviciul ma pregatesc moral ca pe luna 24 nu mai primesc indemnizatie dar surpriza, ma trezesc cu banii la usa prin posta.
Acum ce e de facut ? Trebuie sa merg la ei sa stau la cozile interminabile sa le dau banii inapoi sau ii pastrez si astept sa mii ceara? Greseala este a lor ca noi am anuntat in timp util, mentionez ca am si bonul cu nr de inregistrare a cererii cu data pe ea. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SEYDECIK , utilizator 19:53, 15 Martie 2015
Casa de Pensii nu are nicio legatura cu indemnizatia pentru CCC.

Trebuia sa mergeti la AJPIS.
Nu trebuie sa stati la cozi. Depuneti o sesizare in scris, direct la registratura sau expediati-o prin scrisoare recomandata cu AR (confirmare de primire).
Imi cer scuze am gresit eu, la AJPIS a fost depus m-am uitat pe nr de inregistrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, sunt angajata la o firma care aproape este in faliment,are datorii mari la finante etc.Acum am aflat ca sunt gravida.Intrebarea mea este daca nu ... (vezi toată discuția)
Incetarea indemnizatiei crestere copil si incetarea somajului iacobraluca iacobraluca Buna ziua! Mai am o luna pana implineste copilul meu doi ani, insa am gasit un loc de munca am fost in probe si de pe 1 incep serviciul. Inainte de a ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa procedez lloredana lloredana buna seara!am o mare nelamurire si sper sa ma puteti ajuta...tocmai am terminat cei doi ajni de concediu pt crestere copil,de fapt ar fi trebuit sa ma intorc ... (vezi toată discuția)