avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie!

Buna ziua. Am lucrat in Spania 4 ani,imi mergea bine si am vrut sami stabilesc afara cu familia,nu de mult am luat un credit de 15000 de euro!
Acum am ramas fara loc de munca si nu mai pot sa platesc rata la banca!
Am 290 de euro pe luna in termeni de 5 ani. Am venit acasa dar acasa cu salariu de 1000 lei nam posibilitate sa platesc. Nu am nimic pe numele meu!
Ce sa intimple in acest caz?????
Multumesc pentru raspuns.
Creditorul cu scopul legitim de recuperare credit va desfasura demersuri pentru recuperare,
va apela la executor judecatoresc care va demara procedura de executare silita
Daca executorul va constata ca nu detineti bunuri in evidenta ,va comunica situatia creditorului
Si ce sa intimple in acest caz?
Nu se intampla nimidc,vor mai trimite notificari din cand in cand,vor verifica daca intra vreun bun in patrimoniul dvs care ar putea fi executat .Daca munciti la negru,nu dobanditi bunuri pe numele dvs ,nu o sa aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie in germania Atika Atika Buna seara! Am lucrat in germania ceva timp,si am cumparat pe rata un televizor, o masina de spalat si o canapea in valoare totale de 2750 mi de euro . Rata ... (vezi toată discuția)
Executare silita crisrian crisrian La srl meu mama si tata sint giranti am mai dat din suma dar au ramas 18000 . tata a murit de doi ani iar mamam a primit o somatie de executare si a sosit ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata moa_gabor moa_gabor Buna ziua, am primit o somatie de plata de la o firma de recuperare datorii. Am o restanta in valoare de 1100 RON catre o banca la un credit mai vechi, din ... (vezi toată discuția)