avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie in Germania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie in Germania

Buna seara!
Am lucrat in germania ceva timp,si am cumparat pe rata un televizor, o masina de spalat si o canapea in valoare totale de 2750 mi de euro .
Rata lunar era 130 euro si nu am putut plati maideparte doar doua luni deoarece mia dat afara din lucru.
Am venit acasa ,am gasit de lucru dar nu mai pot sa platesc rata mai de parte cu salariu de 900 pe luna.
Ce poate sa-mi se intimple.
Ma da in judecata:
Mi confisca casa,pentru ca am pe numele meu.
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:30, 10 Aprilie 2015
Daca creditorul dvs obtine hotarare judecatoreasca definitiva favorabila,cu scopul legitim de recuperare credit nerambursat ,poate demara procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta dv
Va pot executa silit.
Ramane de vazut daca vor considera ca renteaza sa va execute in strainatate.
Am gandit si eu la asta....daca considera ei ca merita sau nu pentru 2750 mi de euro sa-ma dea in judecata :)
Multumesc pentru raspunsurile :)
Nu e nevoie sa va dea in judecata, insa trebuie indeplinita o procedura pt executarea in strainatate, Daca vor socoti ca renteaza, veti plati in afara de credit cu toate penalitatile aferente si cheltuiala cu executarea.. adica se poate aduna in spre 10 mii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie! Atika Atika Buna ziua. Am lucrat in Spania 4 ani,imi mergea bine si am vrut sami stabilesc afara cu familia,nu de mult am luat un credit de 15000 de euro! Acum am ramas ... (vezi toată discuția)
Executare silita - procedura florareasa1 florareasa1 Cate licitatii ( de cate ori ) se pot face pt un imobil, teren, etc? (vezi toată discuția)
Executare silita costi40 costi40 buna seara.am facut un credit la BRD,in anul 2007 de 30.000/ron.am platit pana in anul 2009,dupa care m-am imbolnavit,pensionat si nu am mai platit.in 2010 am ... (vezi toată discuția)