avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie furt documente oficiale pentru o lista de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie furt documente oficiale pentru o lista de preturi

Am dus la reparat un laptop cu o problema la balama . Mentionez ca era functional. Dupa ce mi s-au pus doua suruburi in carcasa si mi s-a inflorit niste gadileli in interiorul lui mi s-a cerut 400 Ron.Am platit mi s-a emis un bon fiscal cu reparatie laptop si at at.Am cerut factura detaliata cu CE mi s-a facut concret la el in vederea depunerii unei reclamatii la OPC IAR angajata mi-a spus can nu-mi pune la dispozitie decat lista cu preturi de pe perete pe care EU am inteles ca o pot lua ceea CE am si facut can apoi sa ma trezesc cu reclamatie la politie cu acuzatia due furt documente oficiale.Am dat declaratie la politie apoi neprimind raspuns am facut cerere la parchet si am primit raspunsul prin ordonanta din 18.07.2014 s-a dispus inceperea urmaririi penale cu privire la savarsirea actiunii de furt prev si ped de art 228 alien 1 CP.A cazut cerul pe mine din pagubit sunt acuzata de furt pt o nenorocita lista de preturi luata in prezenta si la sugestia angajatei firmei IT. CE trebuie sa fac , CE mi se poate intampla ?Mi s-a spus sa astept solutionarea.OPC ul mi-a spus sa-i dau in judecata.Nu am bani de asa ceva.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ani76 , utilizator 15:11, 18 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Cum spune si ante-scriitorul meu + ca daca nu este semnata si stampilata de firma nu poate fi un act oficial.
Va multumesc din suflet pentru explicatii .Mi-au fost de mare ajutor deoarece termenii folositi in astfel de situatii pentru oamenii simpli si care nu au avut probleme cu legea sunt foarte grei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune B3nassi B3nassi Salutare tuturor,am si eu o problema.am un cont pe un site de vanzari diverse nu dau numele pentru ca poate fi considerat spam,in urma cu cateva zile m-am ... (vezi toată discuția)
Declaratie mincinoasa de furt data la ipj dinuadela dinuadela Apelez la amabilitatea d-voastra pentru a ma ajuta in urmatoarea problema. Sora mea a avut incredere intr-o buna prietena pe care a lasat-o sa locuiasa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in aprilie 24 dimineata, am sunat la politie, sa ... Gabitica Gabitica Bună ziua, in aprilie 24 dimineata, am sunat la Politie, sa reclam un furt din locuință. Mi s-a furat un telefon nou, un laptop, o consolă DJ si foarte ... (vezi toată discuția)