Sunt actualul proprietar al unei locuinte si doresc sa fac un contract cu Societatea de salubritate a orasului.Din pacate nu pot pentru ca mi se imputa o datorie restantanta facuta pe numele unui fost locatar al imobilului acum vreo 3 ani- in valoare de 1040lei
Acesta desi mai are inca domiciliul pe aceasta adresa nu mai locuieste efectiv in acea locatie -spune ca a semnat un contract in noiembrie 2011 pana la sfarsitul anului acela (pentru care a platit pe cele 2 luni)
La aceea adresa locuieste ocazional mama mea.Gunoi nu exista dar se pare ca avem obligativitatea de a semna un astfel de contract.
Pentru ca Societatea respectiva nu doreste sa semneze acest contract cu mine pana nu platesc retanta +penalitati+dobanzile unui contract care se pare ca a continuat fara stirea "fostului beneficiar" mi-a trimis la adresa respectiva copie dupa o factura care int-o luna a crescut cu inca 40 lei
Ce ar trebui sa fac pentru a putea semna acel contract fara sa preiau acele datorii si daca acel "beneficiar" care nu mai locuieste din 2012 poate sa conteste acea "prelungire a contractului fara aprobarea lui?
Nu sunteti obligat sa platiti acea datorie.
Faceti o actiune in instanta pe obligatia de a face prin care sa solicitati obligarea acestora la incheierea contractului.