avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare datorii salubritate a unui locatar catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare datorii salubritate a unui locatar catre actualul proprietar

Buna ziua

Sunt actualul proprietar al unei locuinte si doresc sa fac un contract cu Societatea de salubritate a orasului.Din pacate nu pot pentru ca mi se imputa o datorie restantanta facuta pe numele unui fost locatar al imobilului acum vreo 3 ani- in valoare de 1040lei
Acesta desi mai are inca domiciliul pe aceasta adresa nu mai locuieste efectiv in acea locatie -spune ca a semnat un contract in noiembrie 2011 pana la sfarsitul anului acela (pentru care a platit pe cele 2 luni)
La aceea adresa locuieste ocazional mama mea.Gunoi nu exista dar se pare ca avem obligativitatea de a semna un astfel de contract.
Pentru ca Societatea respectiva nu doreste sa semneze acest contract cu mine pana nu platesc retanta +penalitati+dobanzile unui contract care se pare ca a continuat fara stirea "fostului beneficiar" mi-a trimis la adresa respectiva copie dupa o factura care int-o luna a crescut cu inca 40 lei
Ce ar trebui sa fac pentru a putea semna acel contract fara sa preiau acele datorii si daca acel "beneficiar" care nu mai locuieste din 2012 poate sa conteste acea "prelungire a contractului fara aprobarea lui?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:31, 16 Martie 2015
Nu sunteti obligat sa platiti acea datorie.
Faceti o actiune in instanta pe obligatia de a face prin care sa solicitati obligarea acestora la incheierea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sultei fara termen simona nicoleta simona nicoleta buna ziua!in noiembrie 2007, in urma unui proces ex concubinul meu a primit in 50%din apartamentul meu(cumparat pe numele meu) cu obligatia la lpata sultei X ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de inchiriere minalex minalex Va rog sa ma lamuriti asupra a doua clauze dintr/un contract de inchiriere si anume: \"Art 10.(din contract):INCETAREA CONTRACTULUI DE INCHIRIERE ... (vezi toată discuția)
Primăria mi-a mărit taxa de salubritate nejustificat, adăugând la calcul soția și copiii deși ei au domiciliul în oraș și vin aici ocazional. este legal ce s-a făcut? mihai lupu mihai lupu Buna ziua, Am aflat astazi ca am de plata la primarie o taxa de salubritate pt 3 persoane suplimentar contractului meu de salubritate, din februarie 2017 - ... (vezi toată discuția)