avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul dobanda drepturi salariale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul dobanda drepturi salariale

Buna ziua!
am o sentinta judecatoreasca definitiva cu drepturile salariale pentru perioada 2004-2009, cu doband alegala
aceste drepturi au fost actualizate cu IPC
pentru calculul dobanzii va rog sa-mi spuneti care este baza de calcul
suma bruta aferenta fiecarei luni sau
suma neta rezultata dupa retineri
ce contributii se retin

va multumesc pentru ajutor

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 16 Martie 2015
Suma bruta.
Se retruin toate contributiile datorate bugetului de stat , c.a.s., c.a.s.s., somaj, impozit pe venbit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda legala la drepturi salariale din hotarari judecatoresti covmela covmela Printr-o hotarare judecatoreasca s-au castigat drepturi salariale, actualizate cu indici de inflatie si dobanda legala calculata de la data intoducerii ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale castigate in instanta, calculul cas eujenya eujenya Buna ziua, Am urmatoarea intrebarea: prin hotarire judecatoreasca s-a stabilit reintegrarea unui salariat si calcularea drepturilor cuvenite pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale restante in baza unei sentinte civile janelo janelo Buna ziua , Vă rog să mă îndrumaţi cu privire la modalitatea de calcul şi declarare a contribuţiilor sociale obligatorii pentru perioade anterioare ... (vezi toată discuția)