avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda Radar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda Radar

Buna ziua.Acum 8 ani am fost sanctionat de echipajul Radar Politia rutiera pe raza localitatii Maracineni cu viteza de 61 Km/h.Am platit imediat amenda la Administratia Financiara Maracineni.In martie 2015 am primit din nou o instiintare de plata pentru aceeasi abatere.Nu mai gasesc chitanta originala.Ce pot face in acest caz?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: simamarius69 , utilizator 19:24, 16 Martie 2015
Verificati atent daca este vorba despre amenda aplicata cu 8 ani in urma
Document justificativ al platii amenzii puteti solicita de la unitatea unde ati achitat c/v amenda
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Susupendare permis tom33 tom33 In data de 18 /10.2015 in jurul orelor 15 : 30 ,pe raza judetului Buzau am fost depistat de echipajul radar fix cu viteza peste limita legala in ... (vezi toată discuția)
2 amenzi pentru depasirea vitezei legale in localitate in decurs de un minut stefaroiflorin stefaroiflorin In ziua de 10:05:2013 la ora 15:42 am fost detectat de radar cu viteza de 81 km in localitate si la 15:53 cu viteza de 116 km in aceeasi localitate . Apoi ... (vezi toată discuția)
Contestare pv radar in miscare gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! zilele trecute am fost surprins de un radar aflat in miscare si sanctionat pentru depasirea vitezei legale + suspendarea permisului. Radarul era ... (vezi toată discuția)