avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda Radar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda Radar

Buna ziua.Acum 8 ani am fost sanctionat de echipajul Radar Politia rutiera pe raza localitatii Maracineni cu viteza de 61 Km/h.Am platit imediat amenda la Administratia Financiara Maracineni.In martie 2015 am primit din nou o instiintare de plata pentru aceeasi abatere.Nu mai gasesc chitanta originala.Ce pot face in acest caz?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: simamarius69 , utilizator 19:24, 16 Martie 2015
Verificati atent daca este vorba despre amenda aplicata cu 8 ani in urma
Document justificativ al platii amenzii puteti solicita de la unitatea unde ati achitat c/v amenda
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Susupendare permis tom33 tom33 In data de 18 /10.2015 in jurul orelor 15 : 30 ,pe raza judetului Buzau am fost depistat de echipajul radar fix cu viteza peste limita legala in ... (vezi toată discuția)
2 amenzi pentru depasirea vitezei legale in localitate in decurs de un minut stefaroiflorin stefaroiflorin In ziua de 10:05:2013 la ora 15:42 am fost detectat de radar cu viteza de 81 km in localitate si la 15:53 cu viteza de 116 km in aceeasi localitate . Apoi ... (vezi toată discuția)
Contestare pv radar in miscare gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! zilele trecute am fost surprins de un radar aflat in miscare si sanctionat pentru depasirea vitezei legale + suspendarea permisului. Radarul era ... (vezi toată discuția)