avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Oare am fost inselat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Oare am fost inselat?

Luna trecuta pe 10 februarie 2015 am angajat un topometrist ptr.a face masuratorile ptr. cadastru si intabulare.Am convenit cu el onorariul de 850 lei din care am platit un avans de 450 lei iar restul urmand sail dau la incheierea lucrarii.Mi-a spus ca dureaza 21 zile lucratoare pana la finalizarea lucrarii.Azi am incercat sa-l contactez la telefon si numai raspunde.M-am interesat la ocpi-ul judetean si nu apar actele pe numele meu la ei.Mentionez ca nu am primit chitanta ptr. suma in avans.Respectivul topometrist este pe lista cu persoane autorizate a ocpi.Ce fac in aceasta situatie ,pot depune plangere ptr. inselaciune?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:27, 16 Martie 2015
Daca persoana figureaza ca persoana autorizata ocpi,initial sesizati oficial registratorul sef din cadrul ocpi
Aveti rabdare ca sa va lamuriti.
Mai sunati la el si o sa va raspunda ca sa discutati.
Vedeti ce va va spune la telefon si apoi vedeti ce veti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselaciune? goga21 goga21 Luna trecuta pe 10 februarie 2015 am angajat un topometrist ptr.a face masuratorile ptr. cadastru si intabulare.Am convenit cu el onorariul de 850 lei din care ... (vezi toată discuția)
Intabulare ceangau vasile ceangau vasile costa o intabulare pentru o casa la tara cu 2 camere???si unde trebuie sa ma adresez?? (vezi toată discuția)
Intabularea unor parcele de teren dezmembrate bogdan mariana bogdan mariana asi dori sa aflu ce acte sunt necesare pentru intabularea a 12 parcele de teren dezmembrate si pe cat posibil, macar cu titlu informativ cat presupune ca pret, ... (vezi toată discuția)