Luna trecuta pe 10 februarie 2015 am angajat un topometrist ptr.a face masuratorile ptr. cadastru si intabulare.Am convenit cu el onorariul de 850 lei din care am platit un avans de 450 lei iar restul urmand sail dau la incheierea lucrarii.Mi-a spus ca dureaza 21 zile lucratoare pana la finalizarea lucrarii.Azi am incercat sa-l contactez la telefon si numai raspunde.M-am interesat la ocpi-ul judetean si nu apar actele pe numele meu la ei.Mentionez ca nu am primit chitanta ptr. suma in avans.Respectivul topometrist este pe lista cu persoane autorizate a ocpi.Ce fac in aceasta situatie ,pot depune plangere ptr. inselaciune?
Nu cred că ar trebui să vă pripiți. Prelucrarea datelor după măsurătorile efectuate este o operațiune destul de complicată , fiind obligativitatea prelucrării acestora în sistem stereo 70. În plus durează formarea dosarului cu toate actele prevăzute și apoi expertul va merge să depună dosarul la OCPI. De la data depunerii durează 21 zile.
Este bine că sunteți vigilent dar trebuie să vă gândiți și la faptul că probabil nu e singură lucrarea d-voastră, că trebuie anexate în dosarul care se face certificat fiscal, etc.
Problema este ca nu i-mi raspunde la telefon .Acum trei zile mi-a dat un nr.de inregistrare cu unsprezece cifre(atatea trebuie sa aiba?)pentr urmarire a cererii pe rgi si rezultatul este ca nu exista o asemenea cerere.Solutia este: reclamatie la ocpi,anpc si parchet ptr. inselaciune.
Oare am fost inselat?
goga21
Luna trecuta pe 10 februarie 2015 am angajat un topometrist ptr.a face masuratorile ptr. cadastru si intabulare.Am convenit cu el onorariul de 850 lei din ... (vezi toată discuția)
Intabulare
armita
cat timp dureaza o intabulare pentru o casa cu gradina?am platit topograful de 2 ani si inca nu am nici un rezultat.va rog frumos sa imi spuneti ce e de facut ... (vezi toată discuția)