avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare nir
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare nir

Buna ziua
Pentru contabilitate in partita simpla(pfa) este necesar sa se faca nota de receptie la bonurile fiscale pana la 100 ron ?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:27, 18 Martie 2015
Este necesar pt orice intra in stoc, indiferent de suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoreceptia ContSters109653 ContSters109653 Am caz de magazin , la care Garda Financiara a pus sanctiune de 3000 Ron , pentru ca a prins-o cu paine in raft , fara aviz, fara factura , fara receptie ... (vezi toată discuția)
Bon casa de marcat carmen_danciu carmen_danciu Va rog sa-mi spuneti daca bonurile de la casa de marcat trebuiesc neaparat insotite de factura fiscala indiferent de suma pentru a fi introduse pe ... (vezi toată discuția)
Autoreceptia ContSters109653 ContSters109653 Stim cu totii ca legea trebuie respectata si nu discutata . Am caz de magazin , la care Garda Financiara a pus sanctiune de 3000 Ron , pentru ca a prins-o ... (vezi toată discuția)