Am o nelamurire. Urmeaza sa achit pretul unui apartament intr-un bloc nou, si vreau cateva lamuriri despre suprafata. Deci deasupra usii apartamentului scrie 60 mp suprafata pe care s-a turnat sapa, cum s-ar spune suprafata construita nu? Mentionez ca apartamentul este la mansarda, Masurand in interior, cand am cumparat gresie si parchet au iesit 52 mp, aici fiind cuprinse;
sufragerie -18mp
baie-6mp
bucatarie-10mp
dormitor-12 mp
balcon- 6mp
Intrebarea mea este eu trebuie sa platesc cei 60 mp sau cei 51 mp? Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Multumesc
Ca uzanță, în cazul construcțiilor noi se are în vedere suprafața construită, nu cea utilă.
Iar respectiva suprafață este cea relevată de schița apartamentului, de planul de construcție, nu de criterii empirice - suprafața pe care s-a turnat șapa...
Buna ziua, imi puteti da va rog un articol prin care sa se mentioneze acest lucru, sau o lege, pentru ca aceeasi contrazicere o am si eu cu un partener.I-am facturat suprafata construita, si acuma avzut si el acest lucru, si ma obliga la returnarea banilor sau stornarea facturilor.