avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pompierii (militarii din M.A.I.) sunt functionari ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pompierii (militarii din M.A.I.) sunt functionari publici cu statut special?

Pompierii (militarii din M.A.I.) sunt functionari publici cu statut special?
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 22:05, 16 Martie 2015
.....POMPIERII sunt MILITARI si atat....cand depui un juramant in calitate de militar nu esti functionar public....politistii au fost demilitarizati si au statut special!..cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia nu are voie sa intocmeasca procese verbale de contraventie? vernea vernea Buna ziua, am o mare nelamurire daca politia are sau nu dreptul sa intocmeasca procese verbale de contraventie avand in vedere urmatoarele: 1)Ordonanta 2/2001 ... (vezi toată discuția)
Incetare raport de munca prin demisie...imputare cheltuieli scolarizare ioanaalbu ioanaalbu De curand mi-am depus cererea de demisie din functia de politist.Motivele pentru care am facut acest lucru ar fi, in mare urmatoarele: -refuzul platii primei ... (vezi toată discuția)
Pensionare rahova rahova Nascut 10.06.1962,angajat pe 19.09.1980 ,in industrie.Incorporat 25.10.1980. Lasat la vatra 25.04.1982.Reangajat la vechiul loc de munca 03.05.1982,unde am ... (vezi toată discuția)