avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Decizie obligare la plata veche de 4 ani- SE MAI POATE ...
Discuție deschisă în Executare silită

Decizie obligare la plata veche de 4 ani- SE MAI POATE EXECUTA?

Buna ziua,

Suntem asociatie de proprietari, avem o decizie de obligare la plata a unui restantier la intretinere, decizie ramasa definitiva din 2011, se mai poate pune in executare prin executor judecatoresc?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreistan , utilizator 10:45, 17 Martie 2015
termenul general de prescriere a unei datorii este de 3 ani
nu inteleg de ce ati posat acest raspuns.

Astept in continuare sfaturi, motivul pentru care datornicul nu a fost executat silit este acela ca dupa ce s-a terminat procesul a platit pentru o perioada niste sume datorate asociatiei...

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita debitori luky335 luky335 Subiect: Executare silita Buna ziua, am o serie de nelamuriri legate de executarea silita a restantierilor. In blocul in care locuiesc o parte din locatari ... (vezi toată discuția)
Acociatia de proprietari refuza aplicare hotararilor judecatoresti saucheaionica saucheaionica Asociatia de proprietari ma dat in judecata in anul 2002 pentru restante la intretinere,am castigat procesul ca si pe urmatoarele ( apoi am dat eu asociatia in ... (vezi toată discuția)
Restante furnizori grigorevasile58 grigorevasile58 Buna seara, asociatia a fost data in judecata de catre un furnizor si acesta a apelat la executorul judecatoresc pentru recuperarea debitului. Executorul cere ... (vezi toată discuția)