avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Renuntare functie administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Renuntare functie administrator SRL

Buna ziua,
As dori sa stiu cum pot renunta la functia de administrator al unui SRL cu care am colaborat cu ani in urma.
As dori sa precizez ca nu mai pot contacta asociatii societatii, de fapt asociatul unic, care era tot un SRL, pentru a emite o hotarare AGA de eliberare din functie.
Mai mult, am inscris in cazierul fiscal ca societatea nu si-a depus declaratiile. Ca urmare, nu pot sa mai fiu administrator si asociat la firma pe care vreau sa o creez acum.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Monica_2015 , utilizator 17:00, 17 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Exista vreun formular la Registrul comertului pentru renuntare la functie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare asociat unic vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna seara! Am un Srl care are asociat unic o companie cipriota si as vrea sa stiu care sunt pasii/obligatiile/termenele de urmat/respectat in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Doi administratori in societate comerciala AdrianC78 AdrianC78 Sunt administrator intr-un SRL in care sunt doi administratori cu drepturi depline aceasta situatie fiind stipulata in statutul Societatii, eu detinand 50% iar ... (vezi toată discuția)
Procedura de urmat in cazul cumpararii unui srl andreeacatgirl andreeacatgirl Buna ziua. 1. Doresc sa cumpar o afacere ( forma de organizare este SRL ) si vreau sa stiu care este procedura juridica ce trebuie urmata in acest caz - ce ... (vezi toată discuția)