avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Compensatie chirie MApN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Compensatie chirie MApN

Buna ziua,
Sunt cadru militar activ, am cumpărat o locuință prin credit imobiliar pentru care plătesc băncii rata lunara. Teoretic sunt proprietar; practic locuința este în proprietatea băncii (garanție de rang 1) iar eu sunt chiriaș cu chiria=rata lunara.
Exista vreo posibilitate de a beneficia de compensație pentru chirie?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 14:18, 17 Martie 2015
...stimate domn compensatia pentru chirie se acorda in urma unui contract de inchiriere....la unitate la dvs exista o comisie care studiaza dosarul pe care cel care il intocmeste cere banii de chirie si aproba sau nu...din pacate dvs nu va incadrati....cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani de chirie in mapn pupixus pupixus Buna ziua! Sunt cadru militar si am si eu o problema la care sper sa gasesc raspuns aici. Potrivit legislatiei in vigoare, beneficiezi de compensatie lunara ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vă deranjez cu o întrebare, dacă mă puteți ... Nik90 Nik90 Bună seara! Vă deranjez cu o întrebare, dacă mă puteți ajuta. Sunt cadru militar de profesie. In anul 2020 am achiziționat printr-un credit un ... (vezi toată discuția)
Drept civil - interpretare termen juridic "a contracta" Andrews10 Andrews10 Buna ziua, Mă interesează dacă termenul \"contractează\" dintr-o prevedere legală este acoperit de statutul meu de codebitor și garant in cadrul unui ... (vezi toată discuția)