avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... insarcinata in curs de schimbare a contractului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

insarcinata in curs de schimbare a contractului de munca

Buna ziua, m-am intors la serviciu dupa concediu de crestere copil de 2 ani si inca mai sunt protejata prin lege pana in luna mai. De curand am aflat ca sunt dinnou insarcinata. Deoarece firma trece printr-o perioada f. grea in care nu s-au platit contributiile la stat, vor sa ne faca pe toti pfa. Intrebarea mea este daca aceasta schimbare este aplicabila si in cazul meu. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 17 Martie 2015
I-ati anuntat ca sunteti din nou insarcinata?
inca nu, trebuie sa ajung saptamana viitoare la un concult.
Daca nu instiintati in scris, cat mai repede, angajatorul, exista posibilitatea concedierii dvs.
multumesc, intrebarea mea era daca imi poate modifica contractul de munca in ca cazul in care se confirma sarcina ( cu instiintarea angajatorului). multumesc
Da, exista si aceasta posibilitate, conform art.48 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca 4 ore irwirw irwirw Buna ziua,lucrez la o firma de 3 ani si 5 luni/8 ore iar de 5 luni mi-au trecut 4 ore fara sa stiu eu sau sa semnez ceva!? am inteles ca pot merge la ITM ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata, in invatamant Amydia Amydia Buna ziua. Incepand cu data de 1 septembrie sunt angajata la o unitate de invatamant, ca suplinitor necalificat,cu contract pana la 31 august 2019, pe un post ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare contract dupa informarea de sarcina Nicoleta18 Nicoleta18 Buna ziua, Ma aflu in situatia in care am aflat ca sunt insarcinata si sunt inca in perioada de proba.Timp de 6 luni am lucrat fara contract de munca si ... (vezi toată discuția)