avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... motivare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

motivare divort

In cazul meu divortul a fost pronuntat in baza art.373 C.civ si art.617 alin. 3 C.proc.civ.
Ultimul articol nu are 3 aliniate si nu are legatura cu divortul conform N.C.P.C.
Are vreo relevanta in pronuntarea divortului ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: mafi42 , utilizator 14:24, 8 Iunie 2015
E din vechiul cod de procedura.
Nu mi-ati raspuns la a doua parte a intrebarii . Mai exact pot sa folosesc acest lucru pentru a schimba incadrarea divortului (rejudecarea procesului ) ? Pentru a obtine cuantumul exact ,(pentru stabilirea corecta a pensiei de intretinere a copilul minor) , trebuie sa apelez la un executor judecatoresc ? Nu pot discuta sub nici o forma despre acest lucru cu fosta sotie .
Va multumesc !
Stimat forumist,

În baza cărui Cod v-ați judecat?

Cu stimă.
In ce sens vreti sa schimbati pronuntarea divortului ? Chiar daca ar fi trebuit mentionat un art din noul cod de procedura, ar trebui sa fie vb de o eroare materiala, nu de anulare, pt toate celelalte, aveti la dispozitie cale de atac.
Va multumesc! Care sunt motivele pentru care se poate cere pronuntarea unui termen de judecata mai apropiat ? in cazul meu este vorba de un raspuns la o cerere de intampinare in cadrul unui apel .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare materiala? atlantiana atlantiana Am fost parte intr-un proces - parat. La ultimul termen am cerut cheltuieli de judecata si am depus chitanta in original. Actiunea a fost respinsa, deci am ... (vezi toată discuția)
Prezentare la proces anacalina anacalina Buna seara, Fostul sot , a facut apel la hotararea de divort , pentru reducerea pensiei de intretinere, eu , actualmente nu mai locuiesc in acelas oras cu el ... (vezi toată discuția)
Trimiterea întâmpinării în apel rosu gheorghe rosu gheorghe Va rog sa-mi spuneti si mie unde se trimite intampinarea facuta in apel ? (vezi toată discuția)