avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare medicamente
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare medicamente

Buna Ziuă,

Cu câteva zile în urma am cumpărat o cute de vitamine, dar din greșeala mea am ales produsul greșit. Mai exact am cumpărat vitamine pentru gravide, dar am greșit perioada (în loc de trimestrul doi, am luat pentru trimestrul unu).

Am bonul, produsul nu a fost deschis. În cazul acesta am dreptul la schimbarea produsului, sau la returnare banilor? Farmacia zice că nu..

Nu este o sumă mare, numai ca să știu...

Vă mulțumesc!
280366, utilizatoarea nu a fost fortata sa cumpere vitaminele, din pacate a ales gresit.

invest12345, reclamatia la ANPC este inutila pentru ca nu intervin la farmacii decat daca e vorba de medicamente expirate. Incercati sa vorbiti cu dirigintele farmaciei, cred ca daca ar exista bunavointa s-ar putea schimba, probabil cu conditia sa nu fie compensate.
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea medicamentelor. Adela_Vrd Adela_Vrd Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri in ceea ce priveste returnarea medicamentelor. Mama mea a cumparat niste medicamente prescrise de medicul de familie, a ... (vezi toată discuția)
Urgent doresc un raspuns! am cumparat o cutie de nurofen forte ... Andreea Vogue Andreea Vogue Urgent doresc un raspuns! Am cumparat o cutie de nurofen forte de la o farmacie, dar mam razgandit si doresc sa returnez cutia de nurofen forte din motive ... (vezi toată discuția)