avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara neplătita!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara neplătita!

Buna ziua! Sunt o mama singura, care creste cei doi copii minori. In condițiile in care fostul meu soț, nu mai este angajat cu carte de munca, am vreo șansă sa obtin pensia alimentara stabilita de hotărârea judecătorească? Ce ar trebui sa fac, in condițiile in care, am depus la parchet o plângere, care nu este soluționata de un an?
Cel mai recent răspuns: againstPAS , utilizator 10:53, 18 Martie 2015
daca aveti o hotarare irevocabila, adresati-va unui executor judecatoresc in vederea executarii sumei restante de plata
Cum nu are venituri si daca nu are nici bunuri, executorul nu are ce sa ii ia.
Incercati sa depuneti si o cerere de urgentare a solutionarii plangerii la parchet. S-au facut macar cecetari in dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon familial irina1981 irina1981 incepand cu 1 mai 2013,fostul sot nu mi-a mai platit pensia de intretinere a minorului,la care este obligat prin hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala alina_konya alina_konya Va rog sa-mi spuneti de ce acte sunt nevoie inafara de plangerea penala care am inteles ca se depune la tribunal deoarece am de recuperat pensia alimentara pe ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare florykutz florykutz In urma divortului de fostul sot in 2003,minora fiindu-mi incredintata mie,acesta a fost obligat pt plata unei pensii alimentare de 70 ron.Incepand cu anul ... (vezi toată discuția)