avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Parola de schimbat
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Parola de schimbat

va ro:frantic:g, din nou ! - :frantic:sa m-ajutati sa-mi schimb parola pt ca nu reusesc !:frantic:
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:26, 18 Martie 2015
Nu mai deshideti topic nou pe acelasi subiect.
delogati-va si cand va logati, cum nu stiti parola, apasati pe " am uitat parola " . Dupa ce va genereaza alta si va logati cu ea, o puteti schimba accesand " schimbare parola " de sus dreapta ( va duceti cu cursorul pe nickname-ul dvs).
Sper ca nu ati uitat si adresa de e-mail de pe care v-ati inscris.
Noua parola va fi trimisa pe acea adresa; daca n-o mai stiti luati legatura cu un administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Misterul butonului "vreau sa ma loghez" teoma teoma este acel butonas care apare in susul paginii, cand inca nu esti logat. Ce face el? Ca nu poti decat sa-l bifezi si sa-l debifezi :) Te poti juca un timp ... (vezi toată discuția)
Recuperare parola smile2102 smile2102 mi-am uitat parola ... cum fac sa o recuperez ? imi cere \\"parola veche\\" .... pe care eu nu o mai stiu ... (vezi toată discuția)