avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model adresa reangajare salariatu dupa restructurare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model adresa reangajare salariatu dupa restructurare post

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un model de adresa catre un salariat, caruia i-a fost restructurat postul, prin care sa specificam ca vrem sa-l reangajam. Daca refuza reangajarea, trebuie sa-mi dea un raspuns in scris? dar in cazul in care nu primesc nici un raspuns, cate zile trebuie sa astept pana pot angaja pe altcineva ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: anymaryh , utilizator 13:35, 18 Martie 2015
Salariatul nu are cum sa refuze acelasi loc de munca care "ar fi fost desfiintat", intrucat raportul lui de munca nu a incetat.

Angajatorul poate revoca decizia de desfiintare a locului de munca si ii va comunica salariatului acest lucru. Altfel spus, revocarea deciziei de desfiintare a postului are ca efect faptul ca salariatul nu va mai fi concediat.
postul a fost restructurat in noiembrie 2014, si acum ii solicitam reangajarea pe acelasi post pe care a fost contractul lui de munca
Nici nu aveti obligtaia sa-i solicitati asa ceva si nici el nu are obligatia sa accepte.

In acest caz, puteti emite o adresa prin care il anuntati ca doriti reangajarea lui pe acelasi post pe care l-a avut inainte de desfiintare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post sef atelier auto (sef service). gabi2772 gabi2772 Cand si cum se poate restructura postul de Sef atelier auto (sef service auto) si care sunt consecintele acestei restructurari? Va multumesc (vezi toată discuția)
Desfiintare post mopy mopy cat timp nu mai ai voie sa angajezi pe un post desfiintat? (vezi toată discuția)
Angajatul care nu mai vine la munca AndreeaS1987 AndreeaS1987 Buna ziua! am un angajat care nu mai corespunde postului. noi am incercat sa purtam o discutie cu dansul sa incheiem contractul cu acordul partilor insa ... (vezi toată discuția)