avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde se poate face o reclamatie unei angajate a AJOFM?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde se poate face o reclamatie unei angajate a AJOFM?

Buna ziua,

De o luna de zile incerc sa imi depun dosarul de somaj, dar o angajata a AJOFM Hunedoara din exces de zel sau lipsa de interes ma tot plimba pentru cate o hartie , pe langa faptul ca vorbeste foarte urat.
De fiecare data ceva nu e ok la dosar, dosar intocmit dupa indicatiile dansei.Refuza sa il inregistreze si sa ceara stagiul de cotizare de la AJOFM Galati , acolo unde are sediul firma la care am fost angajata.
Unde pot face o reclamatie doamnei angajate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 24 Octombrie 2019
Puteti sesiza chiar conducerea AJOFM-ului respectiv sau puteti sa va adresati ANOFM - Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, email de contact: anofm@anofm.ro
Buna ziua !! Sunt asistent personal si am fost data in somaj. Am fost la vizt carnetul iar doamna de la Agentia de somaj mi.a vb foarte urat si ma amenintat ca o sa.mi taie somajul de luna viitoare . Cu preexut ,ca am deranjat ,ca am ajuns mai devreme de 8.30 si eram in asteptare cu baietelul de doi ani si zece luni asteptam ora de deschidere .Iar dansa sa luat de mine ca de ce am veni asa devreme si sa plec afara cu copilul.. Am si eu o intrebare unde pot face reclamatie pentru aceasta doamna .. ???Darvas dori sa mi se ia si in considerate aceasta problema .??
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2019
dariuscristiansorin@ gmail.com, utilizator
Puteti sesiza :
- conducerea AJOFM-ului;

- ANOFM - Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca
[ link extern ]

- Agenţia Naţionala a Funcţionarilor Publici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie catre ajofm voinadela voinadela Buna. ma ajuta cineva cu un model ce reclatie catre AJOFM Situatia este urmatoarea: am intrat in somaj in 27.05.2013, perioada acordata a fost de 9 luni, dar ... (vezi toată discuția)
Neacordare indemnizatie de somaj maia2006 maia2006 Dna X , dupa efectuarea concediului de crestere si ingrijire copil de 2 ani, se reintoarce la serviciu, unde, dupa cateva zile, este informata ca societatea ... (vezi toată discuția)
Reclamatie functionar ajofm adina.m90 adina.m90 Buna ziua. In data de 2 Noiembrie mi s-a desfacut contractul de munca in baza articolului 65 cu 1. Domiciliul meu era in Rm Valcea dar pentru 4 ani m-am mutat ... (vezi toată discuția)