avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reclamatie catre AJOFM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reclamatie catre AJOFM

Buna. ma ajuta cineva cu un model ce reclatie catre AJOFM
Situatia este urmatoarea: am intrat in somaj in 27.05.2013, perioada acordata a fost de 9 luni, dar in oct 2013 am suspendat somajul in favoarea CCC pana la 2 ani, in 31.08.2015 am fost repusa in plata, am fost la viza octombrie, noiembrie, am primit bani pt luna august (1 zi) si septembrie iar pt octombrie nu am primit nimic.
IN data de 4.12.2015 m-am prezentat la agentia AJOFM sa vad care este situatia, dupa ce m-au plimbat prin 3 birouri, raspunsul a fost ceva de genul " nu stim cum, dar nu esti pusa in plata, offf si nici pe noiembrie nu iei bani ca ai venit prea tarziu, vai ce rau imi pare"
Pe mine nu ma incalzeste cu nimic, facturile mele asteapta sa fie platite, iar electrica si eongaz nu le pasa sa eu nu am fost pusa in plata. Inclusiv la doamna directoare am fost in birou, care dupa ce a verificat in calc nu a zis nimic, ma plasat la alt birou. Iar ultimul raspuns a fost " sa o sun pe doamna diorectoare pana in 20.12 sa imi spuna cum e situatie" am primit chiar si numarul de mobil al doamnei directoare
Acuma vreau sa fac o reclamatie si daca este cazul sa chem chiar si televiziunea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 7 Decembrie 2015
Potrivit site-ului ANOFM:
- Presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca acorda audiente lunar, in prima si a treia zi de marti, incepand cu ora 9:00. Programarile se fac la telefon: 021.303.98.31.

- sesizari se pot depune la ANOFM la adresa:
anofm@anofm.ro

Sesziarea o adresati Presedintelui ANOFM. In sesizare veti mentiona datele dvs de identificare, precum si situatia in cauza.
La final, solicitati sa se dispuna luarea de masuri legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire ajutor somaj ContSters301096 ContSters301096 Buna ziua, Am o problema si as dori cateva sfaturi, in octombrie 2011 mi-am deschis un depozit la termen pe care l-am inchis anul acesta. In februarie 2014 ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie somaj geoavocat63 geoavocat63 Buna seara tuturor.Sunt in somaj din 31 aug.a.c,si venituri de completare.Astazi am primit o recomandata de la ajofm in care era o dispozitie si mi se ... (vezi toată discuția)
Prima indemnizație alin1994 alin1994 Buna ziua! As avea si eu o întrebare. În carnetul meu de somer, pe foaia de evidență, data stabiliri dreptului de indemnizație la somaj este pe ... (vezi toată discuția)