avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima indemnizație

Buna ziua! As avea si eu o întrebare. În carnetul meu de somer, pe foaia de evidență, data stabiliri dreptului de indemnizație la somaj este pe 01.02.2017 si expira la 01.08.2017. Astăzi pe 20.03.2017 trebuia sa iu prima plata de somaj, dar am sunat postasul local aici la mine unde ar trebui sa mă duc dupa bani si mia zis ca nu a venit niciun cupon cu somajul meu, nimic. Mi a zis ca luna viitoare cică imi vine. Dar mi se pare absolut absurd chestia asta pentru ca luna asta ar trebui sa iau primi bani de la somaj. Va rog frumos sa mă sfatuiti si pe mine ce ar trebui sa fac in aceasta situatie. Un sfat ceva ar fi bine primit. Multumesc frumos si o zi buna in continuare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 20 Martie 2017
Fie intrebati la AJOFM , fie sesizati ANOFM - Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, email : anofm@anofm.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate face o reclamatie unei angajate a ajofm? leonte.adia leonte.adia Buna ziua, De o luna de zile incerc sa imi depun dosarul de somaj, dar o angajata a AJOFM Hunedoara din exces de zel sau lipsa de interes ma tot plimba ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie somaj geoavocat63 geoavocat63 Buna seara tuturor.Sunt in somaj din 31 aug.a.c,si venituri de completare.Astazi am primit o recomandata de la ajofm in care era o dispozitie si mi se ... (vezi toată discuția)
Somer de lunga durata diannaovi diannaovi In legatura cu subventiile acordate pt societatile care angajeaza someri de lunga durata, care someri se incadreaza in aceasta categorie, someri inregistrati ... (vezi toată discuția)