avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendare indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendare indemnizatie somaj

Buna seara tuturor.Sunt in somaj din 31 aug.a.c,si venituri de completare.Astazi am primit o recomandata de la ajofm in care era o dispozitie si mi se comunica suspendarea indmz.somaj pe motiv ca nu am fost sa semnez carnetul de somaj icepand cu data de 10 -11-2016. Eu am fost la semnat pe data de 09 11 2016 mi s- a pus stampila si urmatoarea data ptr semnat pe 19 12 2016. Am fost la agentie azi si am aratat carnetul de somaj cu stampila si datele de mai sus . Au motivat ca ei nu sunt de vina,ca asa a citit calculatorul fiindca eu trebuia sa semnez pe 10 si nu pe 9.si ca s-ar putea sa nu pot primi indemnizatia luna aceasta plus venitul de completare.Ce pot face in acest caz? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 14 Decembrie 2016
Sesizati in acest caz ANOFM - Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca
Email de contact: anofm@anofm.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate face o reclamatie unei angajate a ajofm? leonte.adia leonte.adia Buna ziua, De o luna de zile incerc sa imi depun dosarul de somaj, dar o angajata a AJOFM Hunedoara din exces de zel sau lipsa de interes ma tot plimba ... (vezi toată discuția)
Anexa 11 completata de angajator incorect,necesara pt dosar de somaj. cristinne104 cristinne104 Buna ziua, Pt.dosarul de somaj,mai aveam nevoie de anexa 11 de la penultimul angajator,mai exact de 2 luni de cotizatie.Aceasta adeverinta a fost completata ... (vezi toată discuția)
Prima indemnizație alin1994 alin1994 Buna ziua! As avea si eu o întrebare. În carnetul meu de somer, pe foaia de evidență, data stabiliri dreptului de indemnizație la somaj este pe ... (vezi toată discuția)